logo

steenstra communicatie is opgericht door mij, monique steenstra. van jongs af aan schrijf ik. om gebeurtenissen vast te leggen en ze niet te vergeten. en gewoon, om mezelf en anderen te vermaken.

nieuwsgierig naar de handel en wandel van mensen studeerde ik sociale geografie en verdiepte me in communicatie. via het schrijven van reisgidsen, het realiseren van educatieve projecten en het organiseren van pr-campagnes rolde ik de bedrijfscommunicatie in. vanaf 1994 vaar ik als tekstschrijver onder eigen vlag. in mijn teksten wil ik mensen de ruimte geven om te zeggen wat ze bedoelen.

sinds 2007 houd ik mij daarnaast bezig met coaching. ik richt me op mensen met vragen rondom werk en loopbaan en de combinatie tussen werk en privé. ik wil mensen de gelegenheid geven te groeien, zodat zij de verbinding (weer) kunnen leggen met zichzelf en anderen.

opleiding:
sociale geografie (ruu), schrijf-en interviewtrainingen aan de school voor journalistiek, 3-jarige opleiding professionele communicatie ta/nlp & systemisch werken (phoenix opleidingen, utrecht).